Linoléum PVC este denumirea populaireun pentru covorul PVC sau vinilul de pardoseli Care, prin punere in Opera, folosind consumabile si accesorii, se transforma en pardoseli PVC. DHN va ofera lucrari la cheie de CEA mai buna calitate, incluzand pregatirea sapei daca este cazul (slefuiri de suprafete si montaj sape autonivelante, uscari accélération si sigilari de umiditate). Preturile fara TVA (Cu montaj si accesorii) incep la Noi de la 12 EUR/MP si pot ajunge la 25 EUR/MP, in functie de calitatea materialului si complexitatea lucrarilor. Linoléeumul este antistatique, anti-bactériien si anti-alergen. Atât pentru uz rezidențial Cât și pentru cel Comercial MODELE realistice de lemn și piatră pardoseli cu modele de design și pardoseli speciale Linoléeumul este extrem de rezistent, este o Alternativa ideala, curatarea lui se poate face périodique cu o simpla stergere Cu Apa. Linoléeumul a aparut pentru prima data in anul 1860. Acest Tip de acoperitoare pentru incaperi Era folosit pentru a Acoperi suprafata pardoselelor DIN bucatarie si Hol. Datorita structurii vente este mult mai usor de intrétinut si de curatat. La fel si astazi, linoléeumul este extrem de apreciat si folosit.

Linoléeumul este Alegerea perfecta pentru incaperile Care au nevoie continua de curatenie si unde pardoseala este predissiusa zilnic la un trafic continuu precum holurile, bucatariile, gradinitele, scolile sau institutile MEDICALE. De asemenea, persoanele alergice la PRAF si persoanele Sensibile si care au probleme respiratoriiqui pot face aceasta alegere de a Acoperi pardoseala DIN locuinta cu linoléum. Linoléeumul este din nou in Trend in acoperirea suprafatelor podelei DIN intériul locuintelor, precum in bucatarie, baie si Hol. Linoléeumul este Alegerea perfecta pentru a proteja aceste incaperi. Gandeste-te de cate ori poate sa fie murdarita pardoseala dans bucatarie. Copiii si animalul de companie nu Tin cont de aceste aspecte atunci cand se Joaca. Aceste griji dispar deoarece linoléeumul este usor de intrétinut si usor de curatat fara mult effort. Posibilitatea de a alege modelele preferate este Mare. Linoléeumul se comercializeaza in diferite MarimiKasahara si dimensiuni.

Poti alege aproape orice Tip de design: élégant, simplu, intr-o culoare sau cu MODELE interesante. Linoléeumul este biodégradabil si reciclabil. Este Alegerea Perfecta datorita calitatilor bénéfice asupra sanatatii noastre. Un Alt avantaj al acestui produs este ca acesta se poate ASEZA cu usurinta pe orice Tip de suprafata care este curata si uscata. Pardoselele acoperite cu linoléum sunt proprete si moi. Linoléeumul nu Lasa ca microorganismele sa se inmulteasca, de aceea este o alegere perfecta pentru acoperirea pardoselelor in Spitale si cabinete MEDICALE.